Юлія Татік визнана юристом року 2020

Президентка Адвокатського об’єднання «Всеукраїнська асоціація адвокатів» Юлія Татік визнана юристом року 2020 за версією видання FaceNews.ua та Міжнародної спілки адвокатів та фахівців у галузі боротьби з проявами корупції.

Відомо, що Юлія Татік є знаним експертом з питань протидії та запобігання коррупції. В даний час працює президенткою АО «Всеукраїнська асоціація адвокатів», є кваліфікованим експертом-поліграфологом, членкинею Національної асоціації поліграфологів України. Найвідоміші українські та зарубжні ЗМІ мають за честь отримати фаховий коментар пані Татік з широкого кола питань юридичного напрямку. Цьогоріч адвокатка двічі потрапляла на обкладинки рейтингових правничих видань «Український юрист» та «Український адвокат».

«Насправді дуже приємно отримати цю нагороду. Вона мотивуватиме до нових звершень. Вважаю це не тільки особистою відзнакою, а, насамперед, оцінкою плідної та кропіткої роботи нашої дуже потужної команди «Всеукраїнської асоціації адвокатів». Хочу подякувати усім, хто підтримав мене у цьому голосуванні та побажати усім нашим читачам міцного здоров’я, непідробного щастя, миру та успіхів у новому 2021 році», — повідомила Татік у коментарі нашому виданню.

Заказать звонок
+
Жду звонка!